Trouwvideo


www.haddersmedia.nl


Het maken van een trouwvideo is méér dan het knippen en plakken van beelden en het toevoegen van geluid en effecten. Jullie trouwvideo moet een weerspiegeling zijn van die bijzondere dag waarbij het gevoel, de beleving en de emoties telkens weer herbeleefd wordt zodra je de beelden ziet. Het moet een document voor het leven zijn waar je met veel plezier naar wilt kijken.                    Videograaf


www.youniquefilm.com


Uw bruiloft laten filmen bestaat al jaren, helaas heeft de ‘bruiloftvideo’ altijd een slecht imago gekend, saaie lange reportages die niet boeide, uren lang kijken naar polonaises, speeches en voordrachten, waarbij sommige video’s nog de bekende ‘stoeptegel’ opnames kende, die voortkwamen door een onbekwame neef of broer die het filmen wel op zich zou nemen. Dit is nu allemaal voorbij!       


Videoreportage bruiloft


www.finalmedia.nl


De mooiste dag van uw leven vastleggen voor de eeuwigheid? Dan bent u bij Final Media aan het juist adres want er is nu een tijdelijke aanbieding waar uw fotograaf jaloers op wordt. Final Media draagt een warm hart toe aan diegenen die zich in het echt willen verbinden en snapt dat deze dag een dag moet zijn om nooit meer te vergeten. Een bruiloftsfilm van Final Media zorgt ervoor dat uw mooiste momenten zijn vastgelegd waar u nog lang en met veel plezier naar terug zult kijken.  

Trouwvideo


www.bpmedia.be


Een trouwdag is doorgaans een heel bijzondere dag. Een dag waar maar al te graag aan teruggedacht wordt. Een professioneel gemaakte videoreportage vormt daarbij een prachtig aandenken. Al de opnames die gedurende de dag worden gemaakt worden steeds in HIGH DEFINITION en opgenomen. Door te werken met professioneel materiaal bekomen we een optimale beeldkwaliteit die uiteindelijk belangrijk is voor de eindmontage.


Bruidsvideo


www.bomvideo.nl


Een videoreportage als getuige... Jullie wensen en ideeën, jullie muziek, samen met onze kennis en deskundigheid. Maken van de dag van jullie leven de film van jullie dag.


Trouwvideo


www.myweddingvideo.nl


Jullie gaan trouwen, samen jullie mooiste dag beleven. Leuk, gefeliciteerd!! MyWeddingvideo zorgt voor een blijvende herinnering door de mooiste, leukste, meest emotionele en spontane momenten vast te leggen op video en dit vervolgens te vertalen naar een prachtige film van jullie bruiloft. Leuk! Hoe komt zo'n film er uit te zien? Bezoek www.myweddingvideo.nl en bekijk voorbeelden van bruidsparen die jullie inmiddels zijn voorgegaan.


Huwelijksvideo


www.cameraworks.be


Simpelweg omdat ze er een persoonlijk tintje aan geven en u niet betaald voor dure gebouwen en bureau’s. Dat merkt u aan de scherpe prijzen terwijl de kwaliteit van de videoproducties altijd van een zeer hoog niveau is!

Bruiloft video

Videofilm Bruiloft


www.jackvideo.nl


Uw trouwdag is niet voor niets het mooiste verhaal van uw leven. U krijgt 2 DVD's of een Bu-Ray met daarop ongeveer 2,5 uur film materiaal, verdeeld in hoofdstukken. Geen moment zal ontbreken!

Als standaard wordt jullie trouwdag gefilmd. Hierbij denk ik natuurlijk aan het ophalen van de bruid, het officiële jawoord in het  stadhuis, de ringen, eventueel de kerk, het filmen tijdens de officiële  fotoreportage, het aansnijden van de taart en de receptie.


Videoclip bruiloft


www.vossenspringer.nl


Van de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk een blijvende herinnering hebben. Je wilt graag dat alles op de manier in beeld gebracht wordt zoals jullie dat graag willen. We bespreken van tevoren in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn. We houden daarbij optimaal rekening houden met de wensen van jullie. Je kunt de dag laten registeren op film op een creatieve manier. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk een videoclip op je trouwdag op te nemen.       


Videoreportage bruiloft


bekijk nu artvideo.nl


Een videoreportage van jullie trouwdag op DVD door ArtVideo vastgelegd met een HD-systeemcamera zorgt voor prachtig en uniek beeldmateriaal. Kijk gauw op de site om er alles over te lezen. Onderscheidend door een grote betrokkenheid met jullie trouwdag en het leveren van maatwerk


Cinematic WeddingDe meest filmische trouwfilm van jullie huwelijk


Cinematic Wedding maakt de mooiste trouwfilm in hoge kwaliteit.

Bruiloft band
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Meest gevraagde coverband van NL

Videoreportage, huwelijksvideo, videograaf

Personeelsfeest

Bruiloft band

Video's

Partners

Repertoire

Mogelijkheden

Prijzen

Coverband

Cameraman op jullie bruiloft


Videograaf op jullie bruiloft Droomvideo.nl


Als gepassioneerd cameraman leg ik jullie bruiloft op sfeervolle wijze vast op video.

Mijn stijl als videograaf is te omschrijven als fris, vlot, creatief en met veel oog voor detail.